بهترین شغل های پردرآمد 2021 کدام اند؟
با تحولاتی که در عرصه علم و صنعت و اقتصاد رخ می دهد همه ساله شغل ها و کسب و کارها نیز دچار تغییرات زیادی گردیده اند. به ویژه که در عصر حاضر با شیوع کرونا همه مشاغل از سبک سنتی به شکل مدرن درآمده و تغییراتی را از لحظ نوع کسب و کار و درآمد در بازارهای بین المللی ایجاد کرده اند. در این مقاله از سرمایه سازی نیز ما قصد داریم تا به شغل های پردرآمد 2021 بپردازیم و آنها را از لحاظ ویژگی مورد بررسی قرار دهیم. لطفا با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.
شغل های پردرآمد جهان در سال 2021
در حالی که بیکاری به دلیل وضعیت جدید در همه جای جهان بیداد می کند، اما بسیاری از افراد که برای انجام کسب و کار و یا مشاغلی به موسسات مختلف مراجعه می کنند از مهارت های لازم برای برخورداری از شغل مورد نظر در زمینه های همان شغل برخوردار نیستند. این ویژگی برای اکثر شغل های پردرآمد صدق کرده و برای همین است که افراد کمی در اینگونه مشاغل رشد می کنند.
امروزه یکی از پردرآمد ترین شغل ها مهندسی دیتا و مدیریت امنیت سیستم های اطلاعاتی مشاغل غیر اجرایی در سطح IT می باشد که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است، و توانسته بیشترین حقوق را در مراحل اولیه کار به خود اختصاص بدهد، که اغلب افراد در مواجه با کار از سواد کافی در این باره برخوردار نیستند.
بر اساس شیوع کرونا نیز بسیاری از متخصصان ماهر فن آوری برای حمایت از سازمان ها و موسسات در حوزه کسب و کار دست به ابتکارات استراتژیکی زده اند که باعث شده است که تحولات دیجیتالی رو به گسترش عظیمی باشد، و از آن رو در زمینه فن آوری دیجیتال می توان شغل هایی را یافت که تا کنون نبوده اند و در عصر جدید جزو شغل های پردرآمد محسوب خواهند شد.شیوع کرونا همچنین باعث شد تا میزان سرچ جملهی کجا سرمایه گذاری کنیم به شدت در موتورهای جستجو افزایش پیدا کند.
از اینرو استعدادهای بالقوه از سرتاسر مناطق جغرافیایی گسترده جهان از طریق دورکاری در این مشاغل پذیرفته شده تا بدین وسیله متخصصان حرفه ای تر در این مشاغل استخدام گردند.
اما با اینکه این اقدام ( استخدام به صورت دورکاری ) برای شناسایی استعدادها و توانمندی های فردی در حوزه مختلف از جمله تحولات دیجیتالی می تواند راهکار و ایده عالی برای این موضوع باشد، اما نتوانسته است بسیاری از مشکلاتی که تا کنون بسیاری از سازمان ها با آن درگیر هستند را حل نماید.
برخی از مشکلات دورکاری در زمینه مهارت های فنی و حوزه کسب و کار
به گفته رابرت هالف بسیاری از افراد متقاضی برای مشاغل دورکاری مهارت های فنی و مورد نظر و تجربه صحیح را ندارند.
برخی از مهارت ها که افراد باید در حوز کسب و کار از لحاظ رابرت هالف به صورت فردی داشته باشند، توجه به جزئیات کار، زیرکی و مدیریت در کسب و کار، مدیریت تغییر، همکاری، انتقاد پذیری، ارتباطات گسترده و عالی ، تفکر انتقادی و توانایی مدیریت و رهبری می باشد.
همچنین بخوانید : مشاوره کسب و کار رایگان
همچنین برخی از مشاغل برجسته ای که از نظر رابرت هالف بسیار مهم است که مورد توجه قرار گیرند و در سال 2021 این پتاسیل را دارندتا جزو پردرامد ترین مشاغل محسوب شوند، عبارتند از:
- متخصصان هوش مصنوعی ( AI )
- یادگیری ماشین ( ML )
- تحلیل گران هوش تجاری
- معماران ابر سیستم های هوشمند
- متخصصان امنیت سایبری و حریم خصوصی داده ها
- متخصصان تجزیه و تحلیل داده ها و دانشمندان داده، توسعه دهندگان پایگاه داده ( وب، نرم افزارها و موبایل )
- مهندسان ( در حوزه ابر شبکه ها، DevOps ، امنیت شبکه و نرم افزار )
- متخصصان و پشتیبانان کاربر
- مدیران فنآوری اطلاعات ( پایگاه داده، شبکه و سیستم ها )
که باید در این زمینه فعالیت های اساسی در جهت ارتقا و توسعه مهارت های فردی و کسب وکار در این زمینه صورت بگیرد.
از جمله مهم ترین مهارت های فنی که شغلی همانند IT را جزو مشاغل پردرآمد می نماید، مهارت هایی چون Agile، Scrum، محاسبات ابری ( خدمات ابری ، خدمات وب آمازون، مایکروسافت اِزور، گوگل کلود، لینوکس، پایتون، مجازی سازی، ReactJS و SQl و غیره می باشد که با مهارت آموزی در این زمینه ها می توان به متخصص در این حوزه تبدیل شده و درامدهای زیادی را کسب نمود.
مشاغل ذکر شده گزینه هایی هستند که باید دارای میانگین تجربه و اکثریت مهارت های لازم توسط کارفرمایان این کسب و کارها باشند.
کدام شغل های پردرآمد در سال 2021 رو به افزایش هستند؟
به دنبال شیوع کرونا، تغییرات اب و هوایی، محدودیت های منابع طبیعی و سایر موارد فرصت هایی را برای ایجاد کسب و کار جدید و شغل هایی در آینده را شکل و گسترش داد.
کارشناسان پیش بینی می کنند که وجود جنگ های سایبری با تهدیدات تروریستی وجود متخصصان امنیت سایبری را هر چه بیشتر در زمینه های فن آوری و مهندسی اطلاعات لازم و ضروری می دانند. بنبابراین درپنج سال گذشته تقاضا برای تحلیل گران اطلاعات 21.4 درصد رشد داشته است.
همچنین در طیف وسیعی از صنایع، فنآوری، ارتباطات از راه دور، بانکداری، حسابداری و مالی، تقاضای بیش از عرضه مشاهده می شود که اهمیت این مشاغل را برای حفظ امنیت اسناد سایبری مشخص می کند.
در سایر مشاغل تقاضا برای تخصص هایی همچون ICT تا سال 2020، 26.5 درصد افزایش یافته و یک آینده نوآورانه را با تحصیل و کسب مهارت در این زمینه برای فنآوری اطلاعات می توان پیش بینی و فراهم نمود.
سایر موارد در زمینه های چون تخصص های مالی و حسابداری 44 درصد، و تا سال 2021 نیز 20 درصد افزایش خواهد داشت.
برای رشته هایی چون ارشد مدیریت، حسابداری و بازرگانی نیز این افزایش تقاضا وجود دارد. همچنین در رشته هایی چون آمارگیری اطلاعات و علوم قضایی و خدمات بهداشتی و اجتماعی نیز با میانگین 40 درصد افزایش تقاضا رویه رو هستیم.
روانشناسی و پزشکی و فیزیوتراپی در سال 2020 میانگینی به اندازه 21.5 درصد افزایش تقاضا داشته اند. تکنسین های هنری و رشته های هنر و رسانه و صنایع خلاق مرتبط با فرهنگ نیز جزو رتبه بندی مشاغل پر درآمد بعد از فنآوری اطلاعات می باشند.
تقاضا برای تمامی تخصص آموزشی تا سال 2021 ادامه خواهد داشت و برای رشته ها و مشاغلی چون متخصصان کودک و معلمان این افزایش تقاضا تا سال 2021 به میزان 21 درصد و حتی بیشتر هم ادامه دارد.
امیدواریم این مقاله توانسته باشد شما را با شغل های پردرآمد 2021 آشنا کرده و بتواند راهنمایی معتبر در زمینه انتخاب شغل مورد نظر شما در آینده باشد.چنانچه علاقه مند به مطالعه در زمینه فرصتهای شغلی و البته سرمایه گذاری مطمئن و پر سود هستید، مقالات دیگر ما را هم دنبال کنید.