آموزش مارجین تریدینگ در بایننس
آموزش مارجین تریدینگ در بایننس یکی از مهمترین کارها برای ترید (خرید و فروش) انواع رمز ارز ها است. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش ارزهای دیجیتال و همچنین تغییر نگاه افراد به رمز ارز ها و خریدوفروش آنها تعداد صرافی های آنلاین و روش های معامله برای ارزهای دیجیتال نیز گسترش یافته است.
صرافی بایننس یکی از بزرگترین صرافی های ارزهای دیجیتال است که در آن معاملات انواع رمز ارز ها به روش های مختلف از جمله مارجین تریدینگ که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته انجام میشود.
بنابراین اگر قصد انجام خرید و فروش ارز دیجیتال به روش مارجین تریدینگ در بایننس را دارید و میخواهید به یک تریدر یا معامله گر حرفه ای در این عرصه تبدیل شوید؛ قبل از انجام هر معامله ای لازم است آموزش مارجین تریدینگ بایننس را در اولویت قرار دهید.
پس برای آشنایی بیشتر با بایننس و آموزش انجام معاملات مارجین تریدینگ در آن تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
مارجین تریدینگ چیست؟
یکی از سود آورترین انواع معامله های ارزهای دیجیتال مارجین تریدینگ (Margin Trading) است که در آن معامله گر باید ریسک پذیری بسیار بالایی برای خریدوفروش رمزارزها داشته باشد.
در این روش معامله گر با توجه به تحلیل ها و پیش بینی های خود بخشی از سرمایه اولیه خود را از صرافی قرض میگیرد؛ بر همین اساس در صورت تحلیل درست و موفقیت تریدر بخشی از سود معامله برای پرداخت این قرض و کارمزد صرافی کم میشود؛ اگر موفق نشود صرافی کل قرض را از سرمایه اولیه فرد کم میکند که در این صورت معامله گر ممکن است کل سرمایه خود را از دست بدهد.
معرفی صرافی بایننس
بایننس یکی از بزرگ ترین و محبوب ترین صرافی های ارزهای دیجیتال است که از بسیاری از رمز ارز های رایج نظیر بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین و… را پشتیبانی میکند.
این صرافی از سال 2017 راه اندازی شده و ساختمان اصلی آن در توکیو ژاپن مستقر است و در آن انواع معاملات ارزهای دیجیتال با نقدینگی بالا و کارمزد کم با تخفیف های اضافی برای استفاده از رمز ارز خود صرافی یعنی بایننس کوین صورت میگیرد.
مارجین تریدینگ بایننس یکی از فعالیت های رایجی است که در این صرافی صورت میگیرد. امروزه بسیاری از افرادی میخواهند به تازگی وارد معاملات و سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال شوند باید اصطلاحات و قوانین زیادی را بیاموزند. در ادامه نحوه انجام مارجین تریدینگ بایننس را توضیح خواهیم داد.
آموزش مارجین تریدینگ بایننس
قدم اول: برای شروع آموزش مارجین تریدینگ بایننس احراز هویت و ایجاد یک حساب کاربری تجاری در بایننس است. بعد از آن باید ارز دیجیتال خود را به آدرس کیف پول عمومی که توسط بایننس ارائه میشود واریز کنید.
قدم دوم: بعد از وارد شدن به حساب کاربری خود در صرافی بایننس در قسمت پروفایل حساب خود که معمولا در بالای صفحه سمت راست قرار دارد موس خود را نگه دارید تا زمانی که دو حرف اول آدرس ایمیلتان را که حساب کاربری شما با آن ساخته شده را مشاهده کنید. سپس با کلیک کردن روی ایمیل میتوانید از منو پروفایل به پیشخوان حساب کاربری خود بروید و موجودی حساب خود را چک کنید.
قدم سوم: در این مرحله از آموزش مارجین تریدینگ بایننس با کلیک کردن روی بخش Balance Details و انتخاب گزینه Margin حساب مارجین ترید شما در بایننس ایجاد میشود.
قدم چهارم: در قدم بعدی باید بر روی گزینه Open Margin Account کلیک کنید تا صفحه توافق نامه بایننس که شرایط انجام معاملات در آن ذکر شده است برای شما باز شود. به یاد داشته باشید که این قسمت را با دقت مطالعه کنید و اگر با شرایط و قوانین موافق بودید گزینه I Understand را انتخاب کنید. بعد از این کار اکانت مارجین ترید شما فعال میشود.
قدم پنجم: بعد از فعال شدن حساب کاربری میتوانید از کیف پول عادی خود به کیف پول مارجین تریدینگ هر میزان که میخواهید اعتبار منتقل کنید. برای این کار تنها کافی است به سربرگ Wallet مراجعه کرده و گزینه Margin را انتخاب کنید. بعد از آن در قسمت Borrowing History هر ارز دیجیتالی که در نظر دارید را به هر میزانی که میخواهید انتخاب کرده و روی Transfer کلیک کنید.
قدم ششم: یکی از مهم ترین بخش ها در آموزش مارجین تریدینگ بایننس گرفتن وام در مارجین ترید بایننس است. در این بخش لازم نیست کاری کنید کیف پول مارجین بر اساس میزان اعتباری که در آن دارید به صورت خودکار مقدار وامی که میتوانید بگیرید را محاسبه میکند.
شما فقط باید نوع و میزان ارزی که میخواهید بر اساس آن وام بگیرد را مشخص کنید و بعد از آن گزینه Confirm Borrow را انتخاب کنید. نرخ وام گیری در صرافی بایننس 3:1 (3 برابر میزان اعتبار) است. برای مثال با داشتن 1 بیت کوین شما میتوانید 3 بیت کوین وام دریافت کنید.
قدم هفتم: در بایننس علاوه بر تحلیل و پیش بینی هایی که خودتان انجام داده اید میتوانید نمودار سطح ریسک اعتبار خودتان و میزانی که قرض گرفته اید را ببینید. این نمودار به صورت لحظه ای بر اساس تغییرات قیمت بازار تغییر میکند. این نمودار بر اساس فرمول زیر شکل میگیرد:
نرخ سود کل + کل قرض گرفته شده * کل ارزش دارایی = سطح مارجین
در ضمن میتوانید اطلاعات دقیق میزان سود یا ضرر فعلی خودتان را با کلیک روی گزینه Position بدست آورید و همچنین میزان آن را به صورت دلار با استفاده از گزینه USDT Benchmark مشاهده کنید.
قدم هشتم: نحوه انجام معاملات قدم بعدی در آموزش مارجین تریدینگ بایننس است. برای انجام معامله با استفاده از اعتباری که قرض گرفته اید ابتدا به صفحه Exchange رفته و روی سربرگ Margin کلیک کنید. پس از آن با استفاده از Limit، Market، Stop-Limit و سفارشات OCO برای شروع معامله اقدام کنید.
قدم نهم: روش پرداخت بدهی از مهم ترین قسمت های معاملات مارجین است برای این کار کافی است روی گزینه Borrow/Repay کلیک کرده و سپس Repay را انتخاب کنید. بعد از این کار میزان بدهی برای شما نمایش داده میشود و میتوانید با انتخاب نوع ارز و میزان اعتباری که میخواهید برگردانید بعد از اطمینان از کافی بودن موجودی گزینه Confirm repayment انتخاب کنید.
قدم دهم: این قابلیت به شما امکان قرض گرفتن سریع اعتبار هنگام باز کردن این حالت جدید را فراهم میکند و شما میتوانید دارایی های خود را از حساب مارجین به حساب عادی خود یا بالعکس با استفاده از گزینه های Margin Sell BNB و Sell BNB منتقل کرده و وام بگیرید . در ضمن برای برگرداندن آن باید به صورت دستی عمل کنید.
قدم آخر: در بخش پایانی آموزش مارجین تریدینگ بایننس برای انتقال اعتبار از کیف پول مارجین به کیف پول عادی باید از گزینه Transfer استفاده کنید و بعد از تعیین نوع ارز و مقدار آن روز قسمت Confirm Transfer کلیک کنید.
نتیجه گیری
هرچند معاملات مارجین تریدینگ بایننس بسیار سودآور است نباید میزان بالای ریسک پذیری آن را فراموش کنید؛ بنابراین آموزش مارجین تریدینگ بایننس برای شروع این کار بسیار ضروری است.
توجه داشته باشید که برای انجام این معاملات پرخطر باید مهارت و تجربه کافی در زمینه خریدوفروش ارزهای دیجیتال و تحلیل و پیش بینی درست از نوسانات بازار رمزارزها داشته باشید چرا که در صورت تحلیل اشتباه و ضرر ممکن است کل دارایی خود را از دست بدهید.
نکته بسیار مهم در این زمینه برای کاربران ایرانی تغییر آیپی و استفاده از نرم افزار های مخصوص برای جلوگیری از خطرهای احتمالی است همچنین انجام احراز هویت (KYC) و فرایند تایید دو مرحله ای برای فعال کردن حساب کاربری ضروری است.
بیشتر بخوانید :
آموزش ترید در بایننس (Binance)