مشاوره کسب و کار رایگان ،24 توصیه برای شروع کسب و کار خودتان
امروزه اهمیت راه اندازی یک کسب و کار مخصوص بر هیچکس پوشیده نیست اما انجام این کار همانند هر کار بزرگی نیازمند مشاوره گرفتن از متخصصین موجود در این حرفه می باشد استفاده از مشاوره کسب و کار باعث می شود که برای شروع یک کسب و کار همانند یک فرد حرفهای عمل کنید و اشتباهات رایج افراد مبتدی را انجام ندهید.
باید به این نکته توجه داشته باشید که شروع یک کسب و کار جدید همانند هر کار نو دیگری ممکن است در ابتدا با سختی ها و دشواریهای بسیار زیادی همراه باشد شما باید در تمامی این سختیها اعتماد بنفس خود را حفظ کرده و مسیر را ادامه دهید زیرا در انتهای مسیر قطعاً موفقیت در انتظار شماست.
در ادامه مقاله از سایت سرمایه سازی قصد داریم که به تعدادی از توصیه های لازم برای شروع کسب و کار بپردازیم به همین دلیل نام این مقاله را مشاوره کسب و کار قرار می دهیم تا با مطالعه این مقاله بتوانید همانند یک فرد حرفهای کسب و کار خود را شروع کرده و به درآمدزایی برسید.
۱– ثبت نام تجاری
سعی کنید در ابتدای شروع کسب و کارتان حتما نام تجاری شرکت خود را ثبت کنید وجود نام تجاری میتواند به کسب و کار و شرکت شما اعتبار ببخشد و در شروع کسب و کار یک عمل بسیار مهم تلقی میشود.
۲- شناسایی بازار
شناختن مشتریان و بازار هدف می تواند در ابتدای کسب و کار به شما نظم و سازماندهی کافی را بدهد شما با شناختن بازار هدف تان باید نسبت به برطرف کردن نیاز آنها تلاش کنید تا بتوانید محصول خود را به خوبی برای این افراد عرضه کنید.
۳- تعیین هزینه ها
تعیین کردن هزینهها و مخارج در ابتدای شروع کسب و کار می تواند به شما کمک کند که در مدیریت هزینه های شرکت خود موفق باشید همچنین برای تعیین قیمت مزایده هایی که ممکن است در ابتدای راه در مسیر شما قرار گیرند میتواند بسیار راه گشا باشد.
۴- بودجه بندی کنید
بعد از تعیین هزینههای ابتدایی شرکت تعیین بودجه بندی میتواند بسیار راهگشا باشد شما با تعیین بودجه بندی می توانید به نظم مالی شرکت خود کمک کنید همچنین برای تعیین قیمت محصولاتی که تولید می کنید نیز میتواند بسیار راهگشا باشد زیرا در ابتدای امر باید محصولات شما نسبت به رقیبانتان قیمت پایین تری داشته باشد تا بتوانید مشتریان خود را پیدا کنید.
۵- پیدا کردن سرمایه گذار
اگر که کسب و کار شما به گونهای است که به سرمایه و پول زیادی نیاز دارد به جای استفاده از وامها و کارت های اعتباری می توانید سرمایهگذار مناسبی را برای ایده خود پیدا کنید.
این موضوع باعث میشود که شما در اواسط راه به علت وجود مشکلات مالی از ادامه کار خسته و مایوس نشوید یک سرمایهگذار مناسب باید نیازهای شما را بشناسد و در بسیاری از جهات با شما همکاری لازم را داشته باشد تا بتوانید با آسودگی خیال به ادامه راه خود بپردازید.در این باره پیشنهاد می کنیم مقاله جذب سرمایه گذار چگونه انجام می شود را مطالعه کند.
۶- به سرمایه گذارتان گوش فرا دهید
وقتی که توانستید یک سرمایه گذار مناسب برای کسب و کارتان پیدا کنید ممکن است که در بسیاری از امور شرکت شما ابراز نظر کند که البته این موضوع حق طبیعی هر سرمایهگذاری می باشد و شما باید با اغوش باز نسبت به این توصیه ها گوش فرا دهید.
البته باید به این نکته توجه داشته باشید که این بدین معنا نیست که شما هر چه که سرمایهگذار تان بگویید را باید انجام دهید زیرا شما یک شرکت مستقل با یک ایده ناب و پولساز هستید.
به این نکته توجه داشته باشید که در استارت آپ ها مهمترین چیز وجود ایده در کسب و کار است و نه سرمایهگذار.
۷- یک ساختار قانونی در شرکتتان بنا کنید
یکی از نکات مهم در مشاوره کسب و کار ما به شما این است که در ابتدای کار و حتی قبل از تاسیس شرکت شما باید با همکارانتان تقسیم کار کرده و وظایف هرک شخص را برای کار در شرکت روشن بسازید این موضوع باعث میشود که نظم در شرکت شما افزایش پیدا کند.
همچنین از اختلاف های احتمالی که ممکن است در اواسط کار برای اعضا پیش بیاید نیز جلوگیری میکند پس قبل از ثبت شرکتتان همه مسائل را کنار بگذارید و با برگزاری یک جلسه کاری مهم تمامی مسئولیتها را بین اعضای گروه تقسیم کنید تا در ادامه مسیر به مشکل بر نخورید.
۸- تعهدات مالیاتی شرکتتان را بشناسید
یکی از مسائلی که صاحبان کسب و کارها نسبت به آن بیتوجه هستند مالیات می باشد شما باید در ابتدای کار وضعیت مالیاتی شرکت خود را بدانید و آگاه باشید که آیا ممکن است که از معافیتهای مالیاتی بهره مند شوید یا خیر.
همچنین در انتهای سال کاری برای پر کردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی اگر آگاهی کافی را ندارید بهتر است که از یک مشاور حقوقی کمک بگیرید تا از مشکلات احتمالی به وجود آمده برای کسب و کارتان جلوگیری شود.
۹- یک بیمه مناسب تهیه کنید
در شروع کسب و کار تهیه بیمه مناسب می تواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد استفاده از بیمه اگرچه بار مالی اضافه برای شرکت به همراه دارد.
اما این اطمینان را به شما می دهد که کسب و کارتان و همچنین کارمندان از خطرهای احتمالی و آسیبهای مختلف در امان خواهند ماند و این موضوع باعث میشود که با آسودگی خیال به ادامه کسب و کارتان بپردازید.
۱۰- محل مناسب را برای شرکتتان در نظر بگیرید
وجود یک محل مناسب برای شرکت باعث میشود تا وجه شرکت شما در ابتدای مسیر افزایش پیدا کند باید به این نکته توجه داشته باشید که محل مناسب برای تاسیس شرکتتان حتماً نباید در بالاترین نقطه شهر و گرانترین ساختمان باشد شما با توجه به نوع کسب و کاری که دارید محل شرکت تان می تواند متفاوت باشد.
مثلاً برای یک شرکت قطعه سازی بیش از هر چیز مهم است که این شرکت به تامین کنندگان مواد اولیه نزدیک تر باشد البته این موضوع برای هر شرکتی حائز اهمیت است که دفتر شرکت برای مشتریان در دسترس باشد.
۱۱- منعطف باشید
ما در این مقاله به عنوان مشاوره کسب و کار توصیه می کنیم برای شروع یک کسب و کار شما باید این قابلیت را داشته باشید که نسبت به نیاز مشتریانتان انعطاف کافی را داشته باشید و بتوانید محصولی که مدنظر گروه هدف شماست تولید کنید این کار باعث میشود که شرکت شما از اعتبار ویژهای برخوردار شود و در ادامه مسیر به شما کمک شایانی میکند.
۱۲- زود از کوره در نروید
در ابتدای تاسیس کسب و کار تازه کار ممکن است که ایده شما توسط مشتریان و یا سرمایهگذاران رد شود در این مورد نباید زود از کوره در بروید زیرا ممکن است که کسب و کار شما مدنظر آن افراد نباشد اما این دلیل نمیشود که کسب و کار شما ایراد بزرگی دارد.
به این نکته توجه داشته باشید که بسیاری از کسب و کارهای بزرگ حال حاضر دنیا بارها توسط سرمایهگذاران و افراد مختلف رد و یا حتی به تمسخر گرفته شدهاند اما چیزی که توانسته است آنها را سرپا نگه دارد تلاش مستمر و برنامه ریزی و هدف داشتن در کسب و کار می باشد.در نهایت نام بسیاری از این صاحبان کسب و کار در لیست پولدار ترین افراد جهان قرار گرفت.
۱۳- خدمات یا محصولتان را سریع تحویل دهید
سرعت عمل ارائه خدمات شما در ابتدای کسب و کارتان بسیار حائز اهمیت است اگر شما بتوانید در شروع کسب و کار خوش قول باشید و محصول و یا خدماتتان را به موقع به دست مشتری برسانید قطعاً مشتری دوباره به سراغ شما می آید و همچنین با معرفی شما به افراد دیگر کسب و کار شما را رونق میبخشد.
۱۴- محصولات و خدمات جدید ارائه دهید
ارائه محصولات و خدمات جدید باعث میشود تا مشتریانی که از گذشته با آنها همراه بوده اید دوباره به سراغ شما بیایند همچنین وجود محصولات و خدمات جدید میتواند شما را از رقبایتان متمایز کند و افراد زیادی را به سمت کسب و کار و شرکت شما سوق دهد.
۱۵- سایت مخصوص شرکت خود را داشته باشید
وجود یک سایت مخصوص کسب و کارتان می تواند به شما کمک کند تا اعتبار شرکت تان را افزایش دهید زیرا تمامی شرکتهای بزرگ دارای سایت مخصوص خود هستند و شما هنگام معامله با شرکتها و یا افراد مهم می توانید با داشتن یک سایت که تمامی محصولات و کاتالوگها و یا خدمات ارائه شده شما در آن ثبت شده باشد اعتبار و اهمیت کسب و کار خود را به آنها نشان دهید.
این موضوع بسیار مهم است و معمولا در مشاوره کسب و کار به آن اشاره می شود.
۱۶- از جنگ با شرکای خود اجتناب کنید
به این نکته توجه داشته باشید که درگیری و جنگ و جدال با شرکا می تواند اعتبار شرکت شما را کاهش دهد و هرگز تن به این درگیری ندهید و اگر می بینید که ادامه همکاری برای شما میسر نیست با استفاده از راههای قانونی هرکس سهم خودش را از شرکت بردارد و به ادامه کار خود بپردازد زیرا این بحث میتواند اعتبار شرکت شما را خدشه دار کند همچنین کیفیت کار شما را نیز کاهش دهد.
۱۷- جلسات کاری بسیار مهم هستند
در ابتدای تاسیس کسب و کارتان وجود جلسات کاری با مشتریان جدید و یا سرمایهگذاران جدید میتواند بسیار حائز اهمیت باشد برای حضور هرچه بهتر در این جلسات باید در روز قبل آماده باشید و تمامی چیزهایی که میخواهید در جلسه مطرح کنید را بر روی کاغذ بیاورید تا ذهن شما از نظم کافی در هنگام جلسه برخوردار باشد.
باید به این نکته توجه داشته باشید که در این جلسات کاری بد گفتن از شرکتهای رقیب نمیتواند به هیچ وجه به کسب و کار شما کمکی بکند در این جلسات فقط شرکت خودتان را به خوبی معرفی کنید و تا می توانید حرفه تان را برای فرد تبلیغ کنید مطمئن باشید اگر به خوبی بتوانید کسب و کار خود را برای مشتری جدید و یا سرمایهگذار معرفی کنید نتایج بسیار قابل قبولی برای شرکت شما به ارمغان می آورد.
۱۸- مزیت تبلیغات را فراموش نکنید
مشاوره کسب و کار رایگان :: مزیت تبلیغات را در ابتدای شروع کسب و کارتان فراموش نکنید به این نکته توجه داشته باشید که هر مقدار برای تبلیغات درست هزینه کنید می توانید بازخورد چند ده برابری از آن بگیرید.
یکی از شیوه های بسیار موثر تبلیغات می تواند تبلیغ شرکت و یا محصول شما در شبکه های اجتماعی می باشد همانطور که میدانید شبکههای اجتماعی جزء جداییناپذیر از زندگی ما ایرانیها شده است و تبلیغات در این فضا می تواند تاثیرات بسیار بیشتری نسبت به تبلیغات در بیلبورد های خیابانی برای شرکت شما داشته باشد.
۱۹- به مشتریان برجسته خدمات بیشتری ارائه دهید
این نکته میتواند بسیار حائز اهمیت باشد که شما در کسب و کارتان بتوانید مشتریان خاص خود را بشناسید و به آنها خدمات ویژه تری ارائه دهید این موضوع باعث میشود تا این مشتریان برای شما حفظ شوند و وجود این مشتریان می توانند افراد بسیار بیشتری را به سمت کسب و کار شما سوق دهد و به رونق کسب و کار شما کمک شایانی میکند.
۲۰- مطمئن شوید که مشتریانتان خوش حساب هستند
سعی کنید در صورت لزوم یک حسابدار برای شرکت تان استخدام کنید تا بتواند حساب ها و بدهیهای مشتریانتان را ثبت کند.در ابتدای تاسیس شرکت بسیار مهم است که خدمات و محصولی که به دیگران ارائه می دهید دارای باز پرداخت مناسبی باشد.
۲۱- کارمندان مناسب را گزینش کنید
برای شروع قدرتمند یک کسب و کار این نکته بسیار حائز اهمیت است که شما بتوانید افراد با تخصص کافی را در کنار خودتان داشته باشید اگر نسبت به این موضوع آگاه نیستید و فکر می کنید که خودتان به تنهایی از پس کارها بر میآید باید به این نکته توجه داشته باشید که در ادامه کار ممکن است که شرکتتان بعلت نداشتن کارمندی مناسب دچار ضرر و زیان شود.
در استخدام کارمندان به تعهد کاری و همچنین تخصص آنها توجه ویژه ای داشته باشید که در این صورت کیفیت کار شما را به طرز عجیبی افزایش دهد.
۲۲- طریقه برخورد با کارمندان خود را بدانید
برای برخورد با کارمندان تان به این نکته توجه داشته باشید که صداقت با آنها می تواند بهترین گزینه باشد اگر هر مشکلی با کار و یا خود آنها دارید به صورت مستقیم با آنها در میان بگذارید مطمئن باشید که این موضوع باعث میشود تا اعتماد کارمندان به شما افزایش پیدا کند.
۲۳- گاهی وقت ها نمیشود
یکی از مهم ترین نکات در مشاوره کسب و کار این است که باید بدانید بزرگترین کسب و کارهای دنیا نیز با هم با شکست مواجه شده اند پس شما اگر کسب و کارتان خوب پیش نمی رود و همه راه حل های ممکن را امتحان کرده اید و نتیجه حاصل نشده است بهتر است که کسب و کار را کنار بگذارید این موضوع برای هر کسی بسیار تلخ است اما در شروع یک کسب و کار احتمال شکست اجتناب ناپذیر است.
۲۴- فقط به گفته های مشاور توجه نکنید
باید به این نکته توجه داشته باشید که در مسیر کسب و کارتان نمی توانید فقط به گفته ها و یا مشاوره ها اکتفا کنید بسیاری از مسائل با تجربه به دست می آید و تا شما تجربه کاری مناسب را کسب کنید و در برخی مواقع طعم تلخ شکست را نکشید نمیتوانید به موفقیت کافی دست پیدا کنید.
در این مقاله تحت عنوان مشاوره کسب و کار رایگان تلاش کردیم نکات مهمی که باید برای شروع کسب و کار خودتان بدانید را به صورت واضخ عنوان کنیم تا بتوانید کسب و کاری سودمند را برای خود داشته باشید.اگر تجربه ای در زمینه شروع کسب و کار دارید پیشنهاد می کنیم آن را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.