تنظیم vps در بایننس
این روزها که خریدوفروش ارز دیجیتال در دنیا بسیار داغ است بد نیست قدری در مورد صرافیهای این ارزهای دیجیتال صحبت کنیم. ارزهای دیجیتال تفاوتهای اساسی با پول و ارزهای معمولی دارند و قوانین خاصی برای آنها وجود دارد از جمله این که مبادلات آنها به صورت آنلاین صورت میگیرد.
برای کارکردن با ارزهای دیجیتال پرطرفدار رمزنگاری شده، مانند اتریوم، بیت کوین و… یکی از صرافیهای محبوب در دنیا مبادله بایننس است. از تاریخ ژانویه 2018 تا کنون بزرگترین صرافی ارزهای رمزنگاری شده در دنیا که مبادلات با حجمهای بسیار بالا را انجام میدهد، بایننس است.
بایننس در ابتدا برای مدتی در کشور چین مستقر بود اما امروزه دیگر از این کشور خارج شده است.
اگر قصد دارید که قدری بیشتر از دنیای ارزهای دیجیتال آگاه شوید ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید؛ زیرا در این مقاله قصد داریم شما را با مفهوم مبادله بایننس و نیز تنظیم vps در بایننس آشنا کنیم.
باینننس چیست؟
بایننس برای نخستین بار در سال 2017 ابداع شد و سپس از ژانویه 2018 به بعد به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفت. کلمه بایننس (Binance) در واقع از ترکیب دو کلمه Binary و Finance تشکیل شده است.
این صرافی بینالمللی آنلاین چندین قابلیت ویژه دارد که باعث شده تا این اندازه در بازار بورس محبوب گردد؛ از جمله این که ظرفیت پردازش آن چیزی در حدود 1.4 میلیون سفارش در ثانیه است و نیز در عین حال از نظر ایمنی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
همچنین توانایی پشتیبانی از ارزهای معروفی مانند بیت کوین و اتریوم را دارد. به همین دلیل است که بایننس مورد علاقه بسیاری از سرمایه گذاران واقع شده و به صورت گستردهای برای سرمایه گذاری و معامله در ارزهای رمز پایه مختلف استفاده میشود.
بنابراین تمام افرادی که قصد خریدوفروش و مبادله ارزهای دیجیتال را دارند لازم است با بایننس بیشتر آشنا شوند.
بایننس چه مزیت هایی دارد؟
گفتیم که بایننس با سطح ایمنی بالا و ظرفیت پردازش بسیار خوبی مورد ارزیابی قرار میگیرد.از دیگر ویژگیهای مثبت و مزایای بایننس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بایننس خدمات خاصی برای مبادلات ارائه میدهد.
- برای پشتیبانی از اکوسیستم کلی بلاک چین سیستم عامل و ابزارهایی را ارائه میدهد.
- بایننس از طریق وب سایتی به نام Launchpad امکان میزبانی پروژههای جدید و ظهور بلاک چین را ایجاد میکند.
- برای تمامی سرمایه گذاران حتی افراد مبتدی و تازهکار، بایننس سادهترین و ارزانترین شیوه برای انجام تجارت رمزنگاری است.
- پلتفرم بایننس مورد پسند کاربران است.
- سرعت انجام معاملات در آن بالا است.
- کارمزد بسیار کمی ( یک دهم درصد از هر خرید یا فروش) دریافت میکند.
بایننس از چه ارزهایی پشتیبانی میکند؟
بایننس یک صرافی معروف بینالمللی است پس تعداد زیادی از ارزهای رایج و پرطرفدار دنیا را پشتیبانی کرده و از این نظر هیچ مشکلی ندارد.
اما سرمایه گذاران باید ابتدا ارزهای خود را به یکی از چهار ارز اتریوم، بیت کوین، BNB یا تتر تبدیل کرده و سپس با هر ارزی که مد نظر او است مبادله کند. گفتیم که بایننس از تعداد زیادی از ارزهای دیجیتالی پشتیبانی میکند.
برخی از مشهورترین ارزهایی که توسط بایننس پشتیبانی میشوند عبارت است از:
بیت کوین، دش، اتریوم، بیت کوین گلد، بیت کوین کش، اتریوم کلاسیک، ترون، وی چین، ترمو چین، وان چین، لایت کوین، نئو، ای او اس و… همچنین بایننس صرافی اصلی برای خرید ارز دیجیتال آیوتا است.
استفاده از بایننس در ایران
برای استفاده کردن از بایننس نیاز است که افراد در آن حساب کاربری داشته باشند. اما از آنجایی که ایران به صورت بینالمللی در برخی از زمینهها تحریم شده است، نام کشور ما از لیست احراز هویت سیستم حسابهای کاربری خط خورده است.
اگر بایننس متوجه تراکنشی از سمت ایران شود، ممکن است این صرافی سرمایه و دارایی چنین کاربری را مسدود کند. علاوهبر ایران کشورهایی مانند سوریه، کره شمالی، کوبا، ساحل عاج و میانمار هم از لیست مبادلهگران بایننس حذف شدهاند.
اما آیا هیچ کاربر ایرانی نمیتواند از مزایای صرافی بایننس بهره ببرد؟ در واقع میانبرها و راهحلهایی برای دور زدن این تحریم وجود دارد تا کاربران ایرانی هم بتوانند از بایننس استفاده کنند. یکی از این راهکارها استفاده از VPS است که در ادامه شما را با مفهوم آن و نیز نحوه تنظیم کردن آن آشنا میکنیم.
راه های استفاده از بایننس توسط کاربران ایرانی چیسـت؟
یکی از راههایی که به کمک آن میتوان تحریم بایننس را دور زد و از کشور ایران وارد این صرافی شد و در آن معامله انجام داد، تغییر دادن آی پی کاربران ایرانی یا مخفی کردن آن به کمک یک VPN یا فیلترشکن است.
این کار دردسرهای زیادی برای استفاده کنندگان دارد زیرا فیلترشکنها کاملا قابل اطمینان نیستند و سرعت خوبی ندارند. از آنجایی که فیلترشکن به دفعات زیاد قطع میشود، ممکن است اتصال مناسبی برقرار نشود و آی پی شما در نهایت فاش شود.
پس فیلترشکن یک گزینه همیشگی و قابل اطمینان برای استفاده کردن از بایننس نیست؛ اما جای نگرانی نیست زیرا امروزه به کمک سرور مجازی یا VPS که مشکلات فیلترشکن را ندارد این محدودیت برطرف شده است. اما VPS یا سرور مجازی چیست و چگونه میتوان از آن استفاده کرد؟
آشنایی با سرور مجازی یا VPS
سرورها در اصل سیستمهای سخت افزاری دقیق و مفیدی هستند که میتوانند حجم زیادی از دادهها را در خود نگهداری کرده و برای شما به اجرا درآورند. سرور مجازی در واقع بخشی از یک سرور بزرگ است که امکانات مخصوص به خود؛ مانند قدرت پردازش و حافظه خاص خود را دارد.
هر شخصی میتواند یک سرور مجازی، یعنی قسمتی از یک سرور اصلی را استفاده کند. برای تهیه یک سرور مجازی شما باید ابتدا به یک سایت هاستینگ مراجعه کنید و سرور مناسب خود را انتخاب کرده و سپس در ازای پرداخت هزینهای برای مدت معلومی مثلا یک ماه اجاره کنید.
در واقع شما با این کار سیستمی را در یک کشور دیگر به جز ایران راهاندازی کردهاید؛ در نتیجه شما صاحب آی پی آن کشور( که در لیست تحریم قرار ندارد) میشوید. سپس به کمک تلفن همراه هوشمند یا لپ تاپ خود و با استفاده از VPS میتوانید بدون این که هویت واقعی شما فاش گردد وارد به راحتی بایننس شوید.
خلاصه مقاله و نتیجه گیری
ارزهای دیجیتال روزبهروز ارزشمندتر میشوند و به نظر میرسد که سرمایه گذاری در این زمینه کاری هوشمندانه باشد. یکی از صرافیهای پرطرفدار و مهم در زمینه رمز ارز ها شده، بایننس است.
بایننس ویژگیهای برجسته زیادی دارد که باعث شهرت و محبوبیت آن نزد سرمایه گذاران شده است. از جمله این که قدرت پردازش بالایی دارد، کارمزد آن ناچیز است، کار کردن با آن راحت است و از سطح امنیت خوبی برخوردار است.
اما متاسفانه چندی است به دلیل تحریمها، بایننس اسم ایران را از لیست کاربران خود حذف کرده است. این یعنی شما با یک آی پی از کشور ایران نمیتوانید وارد بایننس شده و به فعالیت بپردازید.
راهکارهایی برای دور زدن این محدودیت وجود دارد از جمله استفاده از فیلترشکن؛ اما به نظر میرسد که فیلترشکن همیشه پاسخگو نیست. یک راهکار همیشگی و مطمئن برای این مشکل، استفاده از سرور مجازی یا VPS است.
شما با مراجعه به سایتهای هاستینگ میتوانید یک سرور مجازی را برای مدتی اجاره کنید و سپس به یک کامپیوتر در کشور دیگری که در لیست تحریمها قرار ندارد، با آی پی آن کشور متصل شده و از امکانات بایننس بهره ببرید.
بیشتر بخوانید :