ارز دیجیتال ترون tron چیست؟
حتما تا به حال عبارت ارزهای دیجیتال را شنیده اید. این ارزها چند سالی است که توانسته اند خود را معرفی کنند و افرادی نیز تمایل دارند با استفاده از این نوع ارزها، کسب درآمد داشته باشند.
ارزهای دیجیتال به آن دسته از ارزها گفته می شود که با استفاده از روش های رمزگذاری، طراحی و ساخته می شوند و مهم ترین هدفی که دارند، کاهش تقلب و کلاه برداری است.
یکی از خصوصیات ارزهای دیجیتال، عدم نظارت ارگان و سازمان های دولتی بر سازوکار آنهاست. این ارزها در بستری امن و وسیع به نام بلاک چین در حال فعالیت هستند.
برای آنکه بتوانید این نوع ارزها را مبادله کنید باید کلیدهای عمومی و خصوصی داشته باشید. وجود این کلیدهاست که می تواند امنیت مبادلات ارزهای دیجیتال را بالا ببرد.
تفاوت دیگری که ارزهای دیجیتال با ارزهایی مانند دلار و یورو دارند، حذف کارمزدهایی است که صرافی ها و بانک ها دریافت می کنند. وقتی شما با استفاده از ارزهای دیجیتال معامله می کنید، این واسطه ها حذف شده و در نتیجه شما نیز مجبور نخواهید بود مبلغ زیادی بابت کارمزد پرداخت کنید و این می تواند به سود شما باشد.
ارزهای دیجیتال انواع و اقسام متفاوت دارند و شما با توجه به عوامل مختلف می توانید یکی از آنها را انتخاب کرده و به انجام معامله بپردازید. برخی از این ارزها، سابقه بیشتری دارند مانند بیت کوین. اما برخی دیگر جوان تر هستند و برای رشد راه طولانی در پیش رو دارند. از جمله این ارزها می توان به ارز دیجتال ترون و ارز دیجیتال اتریوم اشاره کرد.
ارز دیجیتال ترون
ترون، یک پلتفرم غیر متمرکز و مبتنی بر بلاک چین است و هدف از پایه گذاری آن به وجود آوردن بستری امن برای به اشتراک گذاری انواع محتواها، سرگرمی و غیره است و کسانی که در رابطه با تولید این مضامین مشغول به فعالیت و کار هستند می توانند به طور مستقیم با کاربران خود در ارتباط باشند و سود حاصل از انجام کارهای خود را مستقیما به دست آورند.
به ارز دیجیتال رسمی ترون، ترونیکس می گویند و علامت اختصاری آن TRX است. این ارز، بین ارزهای دیجیتال محبوب در دنیا رتبه 11 را از آن خود کرده و افراد زیادی علاقه مند هستند در این زمینه مبادلاتی انجام دهند.
وقتی فردی صحبت از ترونیکس می کند، در واقع منظور وی، کوین ترون بوده و این مساله با ترون که بر بستر بلاک چین فعالیت دارد، متفاوت است. اگر شما بخواهید در ترون، به یک محتوا دسترسی پیدا کنید، می توانید با استفاده از ارز دیجیتال ترونیکس، هزینه آن را پرداخت کنید.
سابقه و قدمت ارز دیجیتال ترون
مانند سایر ارزهای دیجیتال، ارز دیجیتال ترون نیز سابقه زیادی نداشته و می توان آن را یک ارز جوان به شمار آورد. این ارز در سال 2017 عرضه شده و کسانی که برای اولین آن را به دنیا معرفی کردند، پرسنل شرکتی بودند که در همین رابطه فعالیت داشتند.
وقتی برای اولین بار ترون ارائه شد، توکن آن بر اساس اتریوم در اختیار بقیه قرار گرفت اما بعدها، خود ترون توانست پشتیبانی این ارز را به عهده بگیرد. اولین توکن رسمی ترون که عرضه شد،ERC-20 نام داشت.
مبادله ترون کجا صورت می گیرد؟
برای آنکه بتوانید ترون ها را مبادله کنید، باید سه مورد برای شما فراهم باشد. اولین مورد، فراهم بودن یک فضا برای ذخیره ارز است که شما می توانید برای داشتن آن از کیف پول های الکترونیکی و سخت افزاری استفاده کنید. این کیف های پول با بهترین شرایط توسط سایت ترون در اختیار کاربرانش قرار دارد.
دومین موردی که باید در اختیار داشته باشید، یک پلتفرم برای خرید و فروش است که آنها نیز همگی مبتنی بر وب بوده و شرایط بسیار خوبی را برای معامله کنندگان ایجاد می کنند. البته دقت کنید که ایرانی ها برای انجام معامله در این زمینه با محدودیت مواجه هستند و تنها چند سایت می توانند به آنها برای مبادلات کمک کنند.
مورد سومی که باید به آن دسترسی داشته باشید، صرافی هایی که به عنوان واسطه عمل کرده و معامله کنندگان را به یکدیگر وصل می کنند. از جمله این صرافی ها نیز می توان بهHuobi، Binance ،Bittrex و OKEx اشاره کرد. در این صرافی ها به راحتی می توانید ترون را به ارزهایی مانند بیت کوین و اتریوم تبدیل کنید.
مزیت های خرید و فروش ارز دیجیتال ترون
- یکی از مهم ترین مزایایی که می توانید با استفاده از ارزهای دیجیتال به آن دست پیدا کنید، پایین بودن میزان کارمزد است. کارمزد بسیاری از تراکنش های ترون، بسیار کم و حتی نزدیک به صفر است و این می تواند درصد سودی که نصیب مبادله کنندگانش می کند را افزایش دهد.
- از دیگر نکاتی که می تواند در رابطه با این ارز بیان کرد، درصد بالای تراکنش هاست. اگر تجربه خرید و فروش و معامله ترون را داشته باشید، حتما متوجه شده اید که میزان تراکنش در آن بالاست و هیچ محدودیتی نمی توان برای آن قائل شد. به گفته کسانی که در این زمینه به صورت حرفه ای در حال فعالیت هستند، می توان 1000 تراکنش را در هر ثانیه انجام داد، بدون آنکه هیچ اختلالی در سیستم ایجاد شود. مقایسه این عدد با 15 تراکنشی که اتریوم در ثانیه اجازه انجام آن را می دهد به خوبی نامحدود بودن حجم تراکنش ها را ثابت خواهد کرد.
- یکی از نکات مهمی که در شهرت و افزایش حجم معامله های یک ارز تاثیر دارد، نحوه پشتیبانی از آن است. ترون نیز از این قابلیت برخوردار بوده و با پشتیبانی گسترده و بزرگی که از آن می شود، به یک ارز دیجیتال محبوب نزد معامله گران تبدل شده است. حمایت بسیار خوبی که از این رمز ارز شد، مقدمات صعود یک باره آن و افزایش تعداد کاربرانش را فراهم کرد. در حال حاضر چیزی بیش از یک میلیون نفر مخاطبان و کاربران این ارز هستند.
در آینده برای ترون چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟
در دنیایی که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست، نمی توان به صورت واضح و دقیق عنوان کرد که برای یک ارز دیجیتال و یا هر مورد دیگر در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. ارز دیجیتال ترون نیز از این مساله مستثنا نیست و نمی توان قطعی بیان کرد که این ارز در آینده با موفقیت مواجه خواهد شد یا شکست.
البته نکته ای که می توان با توجه به فعالیت پشتیبان های ترون در حال حاضر بیان کرد، آن است که با توجه به حمایتی که تیمی قوی و قدرتمند از این رمز ارز به عمل می آورد، ارز دیجیتال ترون، آینده مثبت تر و روشن تری در مقایسه با بقیه ارز ها در مقابل خود می تواند تصور کند و این نکته یکی از دلایل موفقیت ترون در آینده خواهد بود.
ترون چگونه عمل می کند؟
ترون برای آنکه بتواند به اهدافش دست پیدا کند، از ساختار پیچیده ای استفاده کرده است. شاید هیچ یک از ارزهای دیجیتال، این پیچیدگی و بحث برانگیز بودن را نداشته باشند.
برخی ارزهای دیجیتال را می توان با استفاده از ماینینگ استخراج کرد اما ترون این قابلیت را ندارد. در ترون، اثبات دارایی با استفاده از الگوریتمی به نام الگوریتم اثبات سهم نمایندگی انجام می شود.
اگر شما در این شبکه در حال فعالیت هستید و تمایل دارید به عنوان فردی که حق رای در ترون دارد، کار کنید، باید بتوانید 9999 ترون را پرداخت کنید و بعد از آن قادر خواهید بود در ترون، تولید بلاک کنید. یکی از مزایایی که استفاده از این روش در تولید بلاک در ترون فراهم می کند، کاهش میزان انحصار طلبی است.
البته این روش، معایب خود را دارد. با این استراتری، تنها کسانی می توانند در تولید بلاک ها در ترون فعالیت داشته باشند که بسیار ثروتمند هستند و این قضیه حتی ممکن برای ترون مشکلاتی را ایجاد کند.
در واقع استفاده از الگوریتم سهم نمایندگی باید به نحوی به کار گرفته شود که هدف آن بهبود وضعیت شبکه باشد. تنها در این صورت می توان از مزایای این روش استفاده کرد.
نحوه فعالیت ارز دیجیتال ترون
ارز دیجیتال ترون برای فعالیت از سه لایه کمک می گیرد. این سه لایه شامل، ذخیره سازی، هسته و لایه کاربردی است.
لایه ذخیره سازی
همان طوری که از نام این لایه مشخص است، لایه ذخیره سازی ارز دیجیتال ترون، برای ذخیره بلاک طراحی و ساخته شده است. در طراحی این لایه از نظریه دیتا بیس گراف استفاده شده تا تنوع و اختلاف در داده های ذخیره شده به راحتی امکان پذیر باشد.
لایه هسته
مواردی که در لایه هسته ترون دیده می شود، ماژول مدیریت حساب، ماژول قراردادهای هوشمند و اجماع هستند. زبان مورد استفاده زبان برنامه نویسی جاواست و قرار است با دیگر زبان های برنامه نویسی تلفیق شود.
لایه کاربردی
در لایه کاربردی ارز دیجیتال ترون، مبادله کنندگان می توانند از واسط های کاربری استفاده کنند تا بتوانند با به کار بردن آن، برنامه های غیر متمرکز بسازند و کیف پول ها را سفارشی کنند.
خرید ترون
برای آنکه بتوانید این رمز ارز را خریداری کنید، باید به سایت های داخلی مراجعه کنید. البته قبلا باید در مورد اعتبار آن اطلاعات خوبی را به دست آورده باشید.
اگر نمی خواهید به این روش اقدام کنید، بهتر است بیت کوین و یا اتریوم بخرید و سپس این ارزها را در صرافی های خارجی به ترون تبدیل کنید. برخی از این صرافی ها با ایرانی ها وارد معامله نمی شوند؛ پس حتما قبل از انتخاب صرافی به این مورد دقت داشته باشید.